Homar europejski
Dziki homar europejski (Homarus gammarus, ang. European lobster)
KUCHNIA
Opis w przygotowaniu.
FAKTY
- Sezon połowowy:
Cały rok. - Szczyt sezonu:
Maj – Wrzesień. - Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
Najmniejszej troski (niezagrożony) - Ograniczenia dostępności:
Zdarzają się, często przy większych rozmiarach. - Technika połowu:
Pułapki, flota przybrzeżna. - Pochodzenie:
– Wody Portugalii, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon IX, FAO 27);
ZAMÓW ☏
- Cena orientacyjna:
269 – 329 zł/kg - Dostępne rozmiary:
– do 1 kg;
– od 1 do 2 kg;
– od 2 do 3 kg; - Prezentacja:
Skorupiak żywy w całości - Dostępność w SEAFOOD BOX: ✔︎
Informację o cenach aktualizowano: 04.10.2015. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.
Aby zamówić ten lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu. Więcej informacji: Jak kupić?
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.