Jeżowce
Dzikie jeżowce (Paracentrotus lividus lub Sphaerechinus granularis, ang. sea urchin, wł. ricci di mare, jap. uni)
KUCHNIA
Opis w przygotowaniu.
FAKTY
- Sezon połowowy:
Październik – Kwiecień. - Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
Nioszacowane. / Bliskie zagrożenia (niezagrożone). - Ograniczenia dostępności:
Częste. - Technika połowu:
Ręczne zbiory (nurek). - Pochodzenie:
– Wody Portugalii, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon IX, FAO 27);
ZAMÓW ☏
- Cena orientacyjna:
115 zł/kg - Dostępne rozmiary:
– produkt niekalibrowany - Prezentacja:
Świeże jeżowce w całości. - Dostępność w SEAFOOD BOX: ✘
Informację o cenach aktualizowano: 08.10.2015. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.
Aby zamówić ten lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najlepiej na dwa dni przed transportem lub najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu (transporty odbywają się w środy i piątki). Więcej informacji: Jak kupić?
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.