Karanks nowozelandzki
Dziki karanks nowozelandzki (Pseudocaranx dentex, ang. guelly jack / white trevally, jap. shima-aji)
KUCHNIA
Opis w przygotowaniu.
FAKTY
- Sezon połowowy:
Cały rok. - Szczyt sezonu:
Październik – Listopad. - Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
Najmniejszej troski (niezagrożony) - Ograniczenia dostępności:
Zdarzają się. - Technika połowu:
Sznury haczykowe, flota przybrzeżna. - Pochodzenie:
– Płycizna Azorska, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon X, FAO 27).
ZAMÓW ☏
- Cena orientacyjna:
219 – 259 zł/kg - Dostępne rozmiary:
– od 1 do 2 kg/ryba;
– od 2 do 3 kg/ryba;
– od 3 do 4 kg/ryba. - Prezentacja:
Ryba świeża w całości - Dostępność w SEAFOOD BOX: ✔
Informację o cenach aktualizowano: 11.09.2020. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.
Aby zamówić tę rybę, lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu. Więcej informacji: Jak kupić?
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.