Produkty

Karanks nowozelandzki

Dziki karanks nowozelandzki (Pseudocaranx dentex, ang. guelly jack / white trevally, jap. shima aji)

KUCHNIA

Opis w przygotowaniu.

FAKTY

  • Sezon połowowy:
    Cały rok.
  • Szczyt sezonu:
    Październik – Listopad.
  • Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
    Najmniejszej troski (niezagrożony)
  • Ograniczenia dostępności:
    Zdarzają się.
  • Technika połowu:
    Sznury haczykowe, flota przybrzeżna.
  • Pochodzenie:
    – Płycizna Azorska, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon X, FAO 27).

ZAMÓW ☏

  • Cena orientacyjna:
    149 – 179 zł/kg
  • Dostępne rozmiary:
    – od 2 do 3 kg/ryba;
    – od 3 do 4 kg/ryba.
  • Prezentacja:
    Ryba świeża w całości
  • Dostępność w SEAFOOD BOX: ✔︎


Informację o cenach aktualizowano: 19.12.2016. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.

Aby zamówić tę rybę, lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu. Więcej informacji: Jak kupić?

Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.

Poznaj terminy grudniowych transportów

SPRAWDŹ HARMONOGRAM

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!