Kulbin
Dziki kulbin (Argyrosomus regius, ang. meagre, hiszp. corvina)
KUCHNIA
Opis w przygotowaniu.
FAKTY
- Sezon połowowy:
Cały rok. - Szczyt sezonu:
Maj – Listopad. - Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
Najmniejszej troski (niezagrożony) - Ograniczenia dostępności:
Rzadkie. - Technika połowu:
– Sznury haczykowe, flota przybrzeżna;
– Włok pelagiczny, flota średniego zasięgu. - Pochodzenie:
– Wody Portugalii, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon IX, FAO 27);
ZAMÓW ☏
- Cena orientacyjna:
159 – 179 zł/kg - Dostępne rozmiary:
– od 800 g do 1 kg/ryba;
– od 1 do 2 kg/ryba;
– od 2 do 3 kg/ryba. - Prezentacja:
Ryba świeża w całości - Dostępność w SEAFOOD BOX: ✘
Informację o cenach aktualizowano: 15.07.2017. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.
Aby zamówić tę rybę, lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu. Więcej informacji: Jak kupić?
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.