Kurek jeżyk
Dziki kurek jeżyk (Trigla lyra, ang. piper gurnard)
KUCHNIA
Opis w przygotowaniu.
FAKTY
- Sezon połowowy:
Cały rok. - Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
Nieoszacowany. - Ograniczenia dostępności:
Zdarzają się. - Technika połowu:
Sieć skrzelowa lub sznury haczykowe, flota średniego zasięgu. - Pochodzenie:
– Wody Portugalii, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon IX, FAO 27);
ZAMÓW ☏
- Cena orientacyjna:
99 zł/kg - Dostępne rozmiary:
– od 500 do 700 g/ryba; - Prezentacja:
Ryba świeża w całości - Dostępność w SEAFOOD BOX: ✘
Informację o cenach aktualizowano: 04.10.2015. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.
Aby zamówić tę rybę, lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu (transporty odbywają się w środy i piątki). Więcej informacji: Jak kupić?
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.