Piotrosz
Dziki piotrosz
(Zeus faber, ang. John Dory, fr. Saint-Pierre)
Opis w przygotowaniu.
Intensywność smaku: ●●○○○
Prostota obsługi: ●●●○○ (bez łuski, łatwo usuwalna skóra, dość łatwe wycięcie filetów)
Sezon połowowy: | Cały rok |
Ograniczenia dostępności: | Rzadkie. Zazwyczaj tylko przy złej pogodzie. |
Największa dostępność: | - |
Szczytowa jakość: | Grudzień - Marzec |
Technika połowu: | Włok pelagiczny |
Typ floty: | 🔝 Średniego zasięgu |
Obszar połowu: | 🇵🇹 Wody Portugalii, Atlantyk Pn.-Wsch. |
Minimalny wymiar ochronny: | ✘ |
Okres(y) ochronny/e: | ✘ |
Kwoty połowowe/plany zarządzania: | ✘ |
Kategoria zagrożenia gatunku IUCN: | Niedostatecznie rozpoznane/DD [niezagrożone] |
ZAMÓW
Rozmiar | Postać | Cena orientacyjna |
R6: od 1 do 2 kg/ryba | Ryba cała, świeża | 179 - 199 zł/kg |
Zamów już teraz: wyślij sms lub zadzwoń na 519 899 666. Zamówienia przyjmujemy do godziny 14:00 w przeddzień transportu (transporty odbywają się w środy i piątki).
Więcej informacji: Jak kupić?
Informację o cenach aktualizowano: 06.05.2018. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie potwierdzania zamówienia.
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.