Produkty

Polędwica z opastuna (tuńczyka)

Polędwica z dzikiego opastuna (Thunnus obesus, ang. bigeye tuna)

KUCHNIA

Opis w przygotowaniu.

FAKTY

  • Sezon połowowy:
    Kwiecień – Październik ew. Marzec
    (jeśli populacja osiądzie na Azorach).
  • Szczyt sezonu:
    Kwiecień – Październik.
  • Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
    Narażone.
  • Ograniczenia dostępności:
    Poza szczytem sezonu zdarzają się.
  • Technika połowu:
    Połowy haczykowe, flota przybrzeżna.
  • Pochodzenie:
    – Płycizna Azorska, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon X, FAO 27).

ZAMÓW ☏

  • Cena orientacyjna:
    199 zł/kg
  • Dostępne produkty:
    – polędwica  2 – 3 kg;
    – plaster 400 – 600 g.
  • Prezentacja:
    Polędwica świeża ze skórą
  • Dostępność w SEAFOOD BOX: ✘


Informację o cenach aktualizowano: 04.10.2015. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.

Aby zamówić ten lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu. Więcej informacji: Jak kupić?

Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.

Poznaj terminy grudniowych transportów

SPRAWDŹ HARMONOGRAM

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!