Sargus
Dziki sargus (Diplodus sargus, ang. white seabream)
KUCHNIA
Opis w przygotowaniu.
FAKTY
- Sezon połowowy:
Listopad – Marzec. - Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
Najmniejszej troski (niezagrożony) - Ograniczenia dostępności:
Zdarzają się poza sezonem. - Technika połowu:
Sieć skrzelowa, flota przybrzeżna. - Pochodzenie:
– Wody Portugalii, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon IX, FAO 27);
ZAMÓW ☏
- Cena orientacyjna:
149 – 179 zł/kg - Dostępne rozmiary:
– od 1 do 2 kg/ryba; - Prezentacja:
Ryba świeża w całości - Dostępność w SEAFOOD BOX: ✘
Informację o cenach aktualizowano: 15.07.2017. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.
Aby zamówić tę rybę, lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu (transporty odbywają się w środy i piątki). Więcej informacji: Jak kupić?
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.