Produkty

Sargus

Dziki sargus (Diplodus sargus, ang. white seabream)

KUCHNIA

Opis w przygotowaniu.

FAKTY

  • Sezon połowowy:
    Listopad – Marzec.
  • Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
    Najmniejszej troski (niezagrożony)
  • Ograniczenia dostępności:
    Zdarzają się poza sezonem.
  • Technika połowu:
    Sieć skrzelowa, flota przybrzeżna.
  • Pochodzenie:
    – Wody Portugalii, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon IX, FAO 27);

ZAMÓW ☏

  • Cena orientacyjna:
    149 – 179 zł/kg
  • Dostępne rozmiary:
    – od 1 do 2 kg/ryba;
  • Prezentacja:
    Ryba świeża w całości
  • Dostępność w SEAFOOD BOX: ✘


Informację o cenach aktualizowano: 15.07.2017. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.

Aby zamówić tę rybę, lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu (transporty odbywają się w środy i piątki). Więcej informacji: Jak kupić?

Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.

Zaplanuj zakupy, sprawdź terminy.

KALENDARZ TRANSPORTÓW

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!