Sola
Dzika sola zwyczajna (Solea solea, ang. Dover sole)
KUCHNIA
Opis w przygotowaniu.
FAKTY
- Sezon połowowy:
Wrzesień – Kwiecień. - Kat. zagrożenia gatunku IUCN:
Najmniejszej troski (niezagrożony) - Ograniczenia dostępności:
Rzadkie. - Technika połowu:
Sieć skrzelowa, flota przybrzeżna. - Pochodzenie:
Wody Portugalii, Płn.-Wsch. Atlantyk (rejon IX, FAO 27);
ZAMÓW ☏
- Cena orientacyjna:
159 – 259 zł/kg - Dostępne rozmiary:
– od 300 do 400 g/ryba;
– od 400 do 600 g/ryba;
– od 600 do 800 g/ryba;
– od 800g do 1,2 kg/ryba. - Prezentacja:
Ryba świeża w całości - Dostępność w SEAFOOD BOX: ✔︎
Informację o cenach aktualizowano: 09.12.2016. Cena finalna zależy od sytuacji na morzu w dniu dokonywania zakupu i zostanie podana w momencie składania zamówienia.
Aby zamówić tę rybę, lub inne produkty z naszego katalogu, skontaktuj się z nami najpóźniej do godz. 13:00 w przeddzień transportu. Więcej informacji: Jak kupić?
Ceny zawierają podatek VAT. Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 kodeksu cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych.